Werken als ZZP’er in de zorg

 

PS-Zorgbemiddelingsbureau biedt jou als ZZP’er zowel kleinschalige als grootschalige opdrachten, waarbij het belangrijk is om ruimte te creëren voor onder meer heldere afspraken over verdiensten, administratie en gecertificeerde contracten.

Dienstverlening 

PS-Zorgbemiddelingsbureau houdt zich bezig met het aantrekken van expertise die veelal ontbreekt in de zorginstellingen. Wij geloven namelijk in het realiseren van maatschappelijke normen, hierbij onder meer doelend op de Governance codes. Governance codes stellen normen over zaken als deskundigheid en maatschappelijke verantwoording. Dit draagt namelijk ook bij aan de mogelijkheid tot het inzetten van hoogwaardig en deskundige ZZP'ers.

Onder kwaliteitszorg verstaan wij dat cliënten zo gewoon mogelijk kunnen deelnemen aan de samenleving en zoveel mogelijk regie over hun eigen leven voeren. De zorgvraag moet zodanig worden ingevuld dat het pedagogisch klimaat wordt geborgd bij de excellente ondersteuning die de ZZP'ERS bieden. De begeleiding en behandeling zijn gericht op fysieke, emotionele, mentale en zingevende basale levensbehoeften. Ons uitgangspunt is dan ook dat er gebruik wordt gemaakt van de competenties, vaardigheden en potenties van de ZZP'ERS.

PS-Zorg

 
Boyleweg 2
3208 KA SPIJKENISSE
Zuid-Holland
Nederland
 
Tel: 06-83145471
Mail:  
KVK: 76173178